Természetjárók, természetfotósok webáruháza.

lessator.hu

+36-20/9237532

lessator.hu
  • Kategóriák
    • Akciók 
    • Előjegyezhető 
    • Álcaháló, szúnyogháló. 
    • Antikvár és új könyvek 
    • NIKWAX sátor, cipő, ruházat impregnálók. 
    • Természetfotós kiegészítők. 
    • Természetfotós lessátrak. 
    • Természetfotós ruházat. 
  • Természetfotózás
  • Online Pénztárca
  • Blog
  1. Fótósok és gazdák könyvei
  1. Antikvár és új könyvek
  2. Fótósok és gazdák könyvei

Wolfgang Scholz: Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből

Cikkszám:
ISBN_978-963-286-605-5
Wolfgang Scholz:  Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből
Wolfgang Scholz:  Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből
Wolfgang Scholz:  Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből
1
00
Wolfgang Scholz:  Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből
Wolfgang Scholz:  Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből
Nincs raktáron
Előjegyezhető

 

Wolfgang Scholz: Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből

mezőgazdasági könyv,

Kiadó: Mezőgazda Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 156 oldal
Sorozatcím: Házunk táján
Nyelv: Magyar
Méret: 21 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-286-605-5
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal.

 

FÜLSZÖVEG

Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss tejet valamilyen módon feldolgozza, hosszabb tárolásra alkalmassá tegye. A különböző tejtermékek (joghurt, túró, sajt) készítéséhez azonban ismerni kell azokat a biológiai és biokémiai folyamatokat, amelyek segítségével jó minőségű és jó ízű termékeket kapunk. A könyv ezért nem receptgyűjtemény, hanem a legfontosabb alapismereteket közli a tejfeldolgozástól az eladásra kész specialitásokig.

 

 

Szállítási idő :
1-2 nap alatt kiszállítható
További adatok
4 800 Ft
Nincs raktáron
  • Részletek
  • Adatok
  • Vélemények
Részletek

Wolfgang Scholz: Házi sajtkészítés kecske, juh, tehéntejből (könyv tartalma)


Előszó 5
Bevezetés 8
A tejfeldolgozás alapjai 10
Kémiai feltételek
Mikrobiológiai feltételek 15
A tej fehérjéje 28
A tejfeldolgozás segédanyagai 37
A sajtok felosztása 44
A juhtej feldolgozása 47
Savanyított tejtermékek 47
Friss fogyasztású sajtok 58
Lágysajtok 75
Penészes sajtok 84
Szeletelhető sajtok 93
Sajtérlelés 102
Savófeldolgozás 108
Vaj 112
A kecsketej feldolgozása 117
A tehéntej feldolgozása 127
Savanyú tejből készült sajtok 133
Függelék 139
A zsírtartalom beállítása (keverési keresztszámítás) 139
Számítás zsíregységen keresztül 139
Számítás keresztkeveréssel 140
A házi feldolgozás és a közvetlen értékesítés lehetőségei Magyarországon 142
Jogi rendelkezések közvetlen értékesítőknek Magyarországon 145
Beszerzési források 149
Irodalomjegyzék 152
Tárgymutató 153

 

Adatok
Tömeg:
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Véleményt írok!
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Naturvizíó Kft.
  • 9163 Fehértó, Kis u. 4
  • +36-20/9237532
  • mail@lessator.hu
  • facebook

  • twitter

  • pinterest

  • instagram

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön újdonságainkról, akcióinkról!

Feliratkozás
Webáruház készítés
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
argep.hu
paypal
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  • Akciók 
  • Előjegyezhető 
  • Álcaháló, szúnyogháló. 
  • Antikvár és új könyvek 
  • NIKWAX sátor, cipő, ruházat impregnálók. 
  • Természetfotós kiegészítők. 
  • Természetfotós lessátrak. 
  • Természetfotós ruházat. 
  • Természetfotózás
  • Online Pénztárca
  • Blog
Pénznem váltás
Belépés
Regisztráció
oogle
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.